Familiemedlem i MP

Betalingsmuligheder
  • Betalingsinformationer fremsendes per email efter tilmelding
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
  • MobilePay Invoice - fremsendes efter tilmelding

Medlemskab
Som Familiemedlem er du først fremmest personligt med til at støtte organisationens arbejde for pårørende og misbrugeramte børnefamilier.

Du får ligeledes selv adgang til en række fordele når du er vores medlem. Disse fremgår af vores nyhedsbrev, som du vil modtage jævnligt, og på den måde holde dig orienteret om fx. tilbud om forskelle mm, terapeut nye gruppeforløb, støttegrupper eller ferieophold som medlemmer kan deltage i.

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort & MobilePay , Visa & MasterCard
- CVR-nummer: 39377837
Alle udbudte ydelser er medlemskontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa og MasterCard. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af Nets. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

tlf.: 20207713, mail: kontakt@misbrugsportalen.dk