Firmamedlem

Betalingsmuligheder
  • Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
  • MobilePay Invoice - fremsendes efter tilmelding

Det går Jeres støtte til:
Som erhvervsmedlem er I med til at støtte Misbrugsportalens frivillige arbejde, herunder vores rådgivningslinje, vores hjemmeside misbrugsportalen.dk og udviklingen af vores fremadrettede initiativer, som målrettet udvikles, til gavn for både afhængige og pårørende i Danmark.
Større virksomheder med over 10 ansatte
Jeres virksomhed får tilsendt et støttediplom, som viser Jeres medarbejdere, at I anerkender problematikkerne og vi takker skriftligt virksomheden på misbrugsportalen.dk under vores bidragsydere og støttemedlemmer.

Medlemskabet omfatter ligeledes muligheden, for et indsigtsgivende foredrag om misbrug og afhængighed, forestået af foreningens stifter eller en af foreningens andre kvalificerede foredragsholdere.

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort & MobilePay , Visa & MasterCard
- CVR-nummer: 39377837
Alle udbudte ydelser er medlemskontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa og MasterCard. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af Nets. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

tlf.: 20207713, mail: kontakt@misbrugsportalen.dk